19 abr. 2011

MAS VALE TARDE QUE NUNCA " EXPOSICIÓN : LO ENCONTRÉ EN PARIS "

Hola bon dia a tots;
Hola buenos días a todos;

Em complau convidar-vos a la inauguració de la Sala d'Exposicions de la Nova Biblioteca de Castelldefels,   per primera vegada es realitzarà una exposició de pintures.
Me complace invitaros a la inauguración de la Sala de Exposiciones de la Nueva Biblioteca de Castelldefels, en ella por primera vez se realizará una exposición de pinturas.


Ja que tinc l'honor d'inaugurar aquesta sala tan especial he optat per presentar-vos la:
Ya que tengo el honor de inaugurar esta sala tan especial he optado por presentaros la:

Nova col·lecció 2011  
"LO ENCONTRÉ EN PARIS"
Nueva colección 2011
"LO ENCONTRÉ EN PARIS"

Aquesta col·lecció  está  plena d'emotius canvis, tant en la coordinació cromàtica, que torna a ser protagonista juntament amb els inseparables personatges que caracteritzen l'obra, sinó amb el compositiu que jugant amb els canvis de formats i mides donen motiu a unes lliures composicions.
Esta colección esta llena de emotivos cambios, tanto en la coordinación cromática, que vuelve a ser protagonista junto con los inseparables personajes que caracterizan la obra, sino con el compositivo que jugando con los cambios de formatos del lienzo dan pie a unas libres composiciones.

Us espero a tots, serà un plaer compartir una estoneta de la tarda de  Sant-Jordi per poder oferir-vos amb molta il·lusió aquesta nova col·lecció.
Os espero a todos, será un placer compartir un rato de la tarde de Sant-Jordi para poder ofreceros con mucha ilusión esta nueva colección.


Nuria.Càtedra 
www.catedrart.com
    679.66.03.59


No hay comentarios:


 
fineprint
(c) A R T E Y C A T E D R A · Using Blogger · Theme by EvanEckard · Blogger Template by Blogger FAQs and Mobi123